Zimske vreće za dječja kolica – prednosti i funkcionalnost

Zimske vreće za dječja kolica spadaju u opremu za kolica i nekada ih je potrebno koristiti zimi kada imate potrebe koristiti kolica u hladnijem dobu godine.

Naboji odabir je kupiti vreću univerzalne veličine, jer ta odgovara velikom broju dječjih kolica.

Osim što bebu ne trebate oblačiti u više slojeva odjeće, manje vremena ćete trošiti na odijevanje ili presvlačenje.

Sa zimskom vrećom možete zaboraviti i na popravljanje ili zaglavljivanje deke, jer uz zimsku vreću deka vam nije potrebna, a vreću dijete ne može izgurati sa sebe, što je jedna dobra prednost. Ako je vašem mališanu prevruće u vreći, samo malo otvorite bočni patentni zatvarač.

Na što trebate pripaziti prilikom kupovine vreće

Najviše pažnje trebate obratiti na samu veličinu vreće.

Zatim tu je još:

• prilagodba vreće za kolica
• veličini bebe
• vrsti nastavaka
• materijalu
• model i boje

Funkcionalnost zimske vreće

S obzirom da postoje klasična kolica, 2 u 1 kolica, ili 3 u 1 kolica dobro je da vreća odgovara i auto sjedalici ili košari.

Takva vreća štiti od vjetra, vlage ili propuha koji može biti koban za malu bebu.

Kada kupujete jednu takvu vreću, pogledajte od kakvog je materijala napravljena i kakva je kvaliteta izrade. Ne želite baš da potrošite dodatno novac, a vreća se u kratkom vremenu počne raspadati po šavovima.

Unutrašnjost vreće je najčešće ispunjena nekim toplim materijalom. To će biti najčešće topli flis, a izvana je može biti premazana organskim bioničkim premazom koji štiti od vlage.

Dobro je da se vreća zatvara cijelom duljinom uz pomoć bočnog patentnog zatvarača, što olakšava pristup bebi i lakše se zakopčava ili otkopčava dok je dijete cijelo vrijeme pokriveno. Isto tako ako bebi postane prevruće u vreći da možete lagano otvoriti bočni zatvarač.

Vreće znaju biti moderno napravljene, pa još imaju i kapuljaču koja po rubovima ima ušiveno umjetno krzno.

Na kraju, ne zaboravite podlogu za kolica.

Objavljeno dana